Diákélet részletekben

Támogatónk, az egri B.V.B. Nyomda és Kiadó Kft. révén lehetőséget kaptunk ifjúsági diákújság kiadásának támogatására. A nyomda három kiadvány nyomtatására vállalkozott, a 2011/12-es tanévben két kiadvány jelent meg, 1000-1000 példányban. A DÉR (Diákélet részletekben) újságot a fiatalok Eger középiskoláiban terjesztették ingyenesen.  A kiadványok letölthetők innen, weblapunkról is.

LÁSZLÓ, ARANKA ÉS A KÖZÖSSÉGI ALAPÍTVÁNYOK

László és Aranka a Gyökerek és Szárnyak Civil Fejlesztő Műhely által kitalált és Simonyi Cecilía által megformált személyek, akik nagyon szívesen beszélgetnek a közösségi alapítványokról.
A http://www.civitalis.eoldal.hu/cikkek/interaktiv.html oldalon Ön is megismerkedhet velük és a közösségi alapítványok világával.

Ringelhann Béla emléktábláját avattuk

Ringelhann Béla emléktáblájának avatása

A Ringelhann család, a Heves Megyei Mérnöki Kamara és az Életminőségért Alapítvány együttműködésében emléktáblát avattunk Ringelhann Béla okleveles mérnök, Eger város gépüzemeinek volt igazgatója emlékére.
Ringelhann Béla a XX. század első felének aktív egri lokálpatriótája volt, rendkívül sokat tett a város fejlődéséért. Az emléktábla a Tárkányi Béla utcában került elhelyezésre, a szakember életéről és munkásságáról pedig egy kiadvány készült az Alapítvány támogatásával.

Közösségi alapítványok jó gyakorlatai - Konferencia

Eger-Felsőtárkány, 2011. Április 07-09.

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE: PARK HOTEL TÁLTOS
3324 FELSŐTÁRKÁNY
, IFJÚSÁG ÚT 1 (térkép)

KÖZREMŰKÖDŐ PARTNEREK

  • Akadémia a Lengyelországi Filantrópia Fejlesztésért (Lengyelország)
  • Besztercebányai Egészséges Város Közösségi Alapítvány (Szlovákia)
  • Életminőségért Alapítvány (Magyarország)
  • proHáló Hálózat tagszervezetei (Magyarország)

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER

  • Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (Románia)

A Civil Hírlevél számai letölthetőek

CÍMLAPSZTORI
Hálózatok a nagyvilágban
Jelen felmérés a proHáló országos hálózat keretében készült, összegzi a hálózat külföldi kapcsolatait és ismereteit, de minden magyarországi hálózat, vagy akár kapcsolatokat kereső-építő civil szervezet is találhat hasznosítható információt benne.

Tags: 
Subscribe to Életminőségért Alapítvány RSS