Közösségi Alapítvány program

Diákélet részletekben

Támogatónk, az egri B.V.B. Nyomda és Kiadó Kft. révén lehetőséget kaptunk ifjúsági diákújság kiadásának támogatására. A nyomda három kiadvány nyomtatására vállalkozott, a 2011/12-es tanévben két kiadvány jelent meg, 1000-1000 példányban. A DÉR (Diákélet részletekben) újságot a fiatalok Eger középiskoláiban terjesztették ingyenesen.  A kiadványok letölthetők innen, weblapunkról is.

Programjaink

Közlekedésfejlesztés civil összefogással

A program célja Eger közlekedésfejlesztési koncepciójának környezeti szempontú elemzése, a város és környéke lakosságának aktív bevonásával. A program jelenleg a beérkezett adatok kiértékelésénél tart, a 429 beérkezett kérdőívet a szakértői stáb elemzi.

Alapítványunkról

A közösségi alapítvány

A közösségi alapítványok ötlete az Egyesült Államokból származik, ma már a világ nagy részén sikeresen működnek.
A közösségi alapítvány legfontosabb célja, feladata, hogy egy meghatározott közösséget szolgáljon minden téren. Vagyis a közösségi alapítvány nem egyetlen jól meghatározható támogatási cél érdekében jön létre, mint a hagyományos alapítványok, hanem éppen a támogatásért, a közösség saját céljainak eléréséért.

Közösségi Alapítvány program

Folyamatban van az Életminőségért Alapítvány közösségi alapítvánnyá történő átalakítása. A program során az Életfa Környezetvédő Szövetség pályázott a proHáló hálózathoz, a besztercebányai közösségi alapítványhoz szervezett látóút témájában.
A pályázat eredményeként született szakmai beszámoló és a tervezett egri közösségi alapítvány marketing terve letölthető a csatolt fájlok között.

Subscribe to RSS - Közösségi Alapítvány program