Közhasznúsági jelentések

Közhasznúsági jelentés - 2012 - Életminőségért Alapítvány

Csatltan letölthető az Életminőségért Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2012. évről.

Közhasznúsági jelentés - 2011 - Életminőségért Alapítvány

A Közösségi Alapítvánnyá átalakulás megtörtént, amely a társadalmi szervezetek tevékenységét, valamint a fejlődését segíti elő. Kidolgoztuk az Alapítványunk fejlesztésének stratégiai céljait és a konkrét munka megkezdése érdekében marketing tervet dolgoztunk ki. Nemzetközi pályázaton nyert összegből a Közösségi Alapítvány hatékony fejlesztése történik, melynek során elsődleges cél a Közösségi Alapítvány tevékenységének kialakítása és az adományi programok beindítása, amely során fontos tájékoztató füzet, leporelló kiadása, és az Alapítvány egyedi arculatának megtervezése, kialakítása.
NCA-NK-11-A-0655 pályázat lehetővé tette, hogy 2011 év szeptemberében Egerben megrendezésre kerülő, Eger ünnepére a lengyel bilgoraji Közösségi Alapítvány kuratórium tagjai látogatást tegyenek. Konferenciánk célja a tapasztalatok átadása, ismerkedés az egri Életminőségért Alapítvány tevékenységeivel, az adományozói programokkal, eredményeikkel. Ősszel egy lengyel pályázati támogatás tette lehetővé, hogy Lengyelországban, Gniew várával ismerkedjenek meg a kuratórium tagjai, ahol egri gasztronómiai napokat tartottak. Eger ismert boraival, magyar ételkülönlegességeivel találkozhattak a gwiew-i Közösségi Alapítvány
tagjai, és a meghívott vendégek.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS - Életminőségért Alapítvány - 2010

Csatolt fájlok (Közhasznúsági jelentés és Mérleg, PDF) a dokumentum alján találhatók.
Szakmai beszámoló az Életminőségért Alapítvány 2010. évi tevékenységéről
A Közösségi Alapítvánnyá átalakulás megtörtént, amely a társadalmi szervezetek tevékenységét, valamint a fejlődését segíti elő. Kidolgoztuk az Alapítványunk fejlesztésének stratégiai céljait és a konkrét munka megkezdése érdekében marketing tervet dolgoztunk ki.
Nemzetközi pályázaton nyert összegből a Közösségi Alapítvány hatékony fejlesztése történik, melynek során elsődleges cél a Közösségi Alapítvány tevékenységének kialakítása és az adományi programok beindítása, amely során fontos tájékoztató füzet, leporelló kiadása, és az Alapítvány egyedi arculatának megtervezése, kialakítása.
NCA-NK-09-C-0313 pályázat lehetővé tette, hogy 2010 év tavaszán a kuratórium tagjai látogatást tegyenek a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványnál, ahol megismerkedtek az Alapítvány tevékenységeivel, az adományozói programokkal, eredményeikkel.
Ősszel egy lengyel pályázati támogatás tette lehetővé, hogy Lengyelországban, Bilgoraj városában ismerjék meg a kuratórium tagjai egy már régóta jól működő Közösségi Alapítvány sikereit, eredményeit.
Az Életminőségért Alapítvány rendszeresen részt vett az a Civil Kerekasztal munkájában, amely együttműködési lehetőségekkel, a partnerséget alakító kérdésekkel, a civil szektort érintő kérdésekkel foglalkozik. A Kerekasztal környezetvédelmi szekciója együttműködési szándéka szerint keresi az NCA és az EU alapok által teremtett közös pályázati lehetőségeket, valamint segíti a szakmai civil kezdeményezéseket.
A napi ügyintézői tevékenységek ellátásáért egy fő munkavállalót alkalmazunk napi négy órában, akinek feladata a nyilvántartások kezelése, kapcsolattartás a tagokkal, ügyfelekkel, pályázatok és azok beszámolóinak készítése, valamint az alaptevékenységhez tartozó adminisztrációs feladatok elvégzése.

Subscribe to RSS - Közhasznúsági jelentések